ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Pro Swim Series: Ξεμούδιασμα με 100αρι ο Γκολομέεβ

Πρώτη αγωνιστική μέρα στο 2021 για τον Κρίστιαν Γκολομέεβ που μετά από φορτωμένη περίοδο προετοιμασίας κάνει στο Σαν Αντόνιο το πρώτο ξεμούδιασμα σε 50αρα πισίνα.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Στο Pro Swim Series της αμερικανικής ομοσπονδίας o Κρίστιαν Γκολομέεβ έπεσε αρχικά στα 100μ ελεύθερο και σημείωσε την 20η καλύτερη επίδοση στον προκριματικό.
Ο Έλληνας πρωταθλητής σταμάτησε το χρονόμετρο στο 49.53 και ισοφάρισε την 13η καλύτερη επίδοση της καριέρας του. Το ατομικό του ρεκόρ είναι το 48.68 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Γρηγορότερος όλων ήταν το μεγάλο φαβορί για το Ολυμπιακό χρυσό στα 50μ και τα 100μ ελεύθερο, Κέιλεμπ Ντρέσελ, με 46.96. Καλό χρόνο με 47.39 σημείωσε και ο Ράιαν Χελντ, ο οποίος ήταν το 4ο μέλος της 4Χ100μ ελεύθερο των ΗΠΑ στο Ρίο μαζί με τους Ντρέσελ, Φελπς και Έιντριαν.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα στα 100μ ελεύθερο με Γκολομέεβ:

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts