Survivor: Φίλος του Σάκη τον καρφώνει – «Είπε στη Μαριαλένα να φύγει από το σπίτι και άλλαξε κλειδαριές»

Ιδιαίτερα αγαπημένοι φαίνεται ότι είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα από το Survivor. Το πρώην ζευγάρι έχει έρθει ιδιαίτερα κοντά ξανά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που όμως δεν φαίνεται να πιστεύει ένας φίλος του Σάκη.
Ο Μάνος Κατσαμπούρης, που γνωρίζεται περισσότερα από 12 χρόνια με τον νεαρό επιχειρηματία, θεωρεί πως οι δυο τους προσποιούνται το ζευγάρι.
«Ο Σάκης που ξέρω είναι ένα καλό παιδί. Του αρέσει να είναι στον χώρο, του αρέσει η showbiz, του αρέσουν τα ρούχα γι’ αυτό και ασχολείται με αυτό. Με την Μαριαλένα δεν είναι αληθινό ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα όχι. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με έναν παίκτη από το προηγούμενο Survivor οπότε ξέρει πως πρέπει να χειριστεί κάποια πράγματα εκεί μέσα» είπε στην κάμερα του Ευτυχείτε.
«Δε σου φαίνεται περίεργο που όταν μπήκε η Μαριαλένα δεν ήθελα καν να τον δει και ξαφνικά αγαπήθηκαν; Πιστεύω ότι έχουν μιλήσει και το παίζουν, δεν είναι όμως ζευγάρι. Αυτό που είχε ακούσει εγώ είναι ότι πήγαιναν για γάμο. Έμαθα ότι χώρισαν. Εκείνος της είπε να φύγει από το σπίτι και άλλαξε κλειδαριές. Πιστεύω ότι η μητέρα της Μαριαλένας είναι τόσο εναντίον του Σάκη λόγω του ότι χάλασε ο γάμος γιατί είχα ακούσει ότι πήγαιναν για γάμο» ανέφερε.
«Ε, η μητέρα όταν περιμένει να δει την κόρη της νύφη και ξαφνικά χαλάει… Η Μαριαλένα μπορεί να τον ξαναερωτεύτηκε αλλά δε το νομίζω. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι και όταν βγουν θα είναι χώρια. Λυπάμαι για αυτά που γράφονται στα social media για τον Γιώργο Λιβάνη» είπε χαρακτηριστικά.
NEWSBEAST Source







