ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Amazon: Ενισχύει την παρουσία της στο podcast με την εξαγορά της Wondery

Η Amazon πραγματοποιεί μια σχετικά καθυστερημένη είσοδο στον χώρο των podcast, στον οποίο έχει επενδύσει «επιθετικά» η Spotify με στόχο να γίνει το «Netflix ηχητικού περιεχομένου»

Η Amazon ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι θα αποκτήσει την startup εταιρεία Wondery που ειδικεύεται στην παραγωγή podcast, με στόχο να ενισχύσει το μη μουσικό περιεχόμενο της εφαρμογής της Amazon Music app.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Wall Street Journal ανέφερε ότι οι δύο εταιρείες βρίσκονταν σε συνομιλίες διαπραγμάτευσης, εκτιμώντας την αποτίμηση της Wondery σε άνω των 300 εκατ. δολαρίων.

Η Amazon πραγματοποιεί μια σχετικά καθυστερημένη είσοδο στον χώρο των podcast, στον οποίο έχει επενδύσει «επιθετικά» η Spotify με στόχο να γίνει το «Netflix ηχητικού περιεχομένου».

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Wondery, φιλοξενεί δημοφιλή podcast όπως το “Dirty John”, “Dr. Το Death “και το” Business Wars ” τα οποία σύμφωνα με έθεση του Variety συγκεντρώνουν περίπου 20 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες τον μήνα.

Τον περασμένο μήνα, το Bloomberg είχε μεταδόσει ότι τόσο η Apple όσο και η Sony Music Entertainment βρίσκονται σε συζητήσεις με την Wondery για την εξαγορά της.

Διαβάστε ακόμα:

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Οδηγός για τα μέτρα που θα ισχύσουν – Μετακινήσεις, sms, ωράριο καταστημάτων (vid)

Αναστολές συμβάσεων εργασίας Δεκεμβρίου: Η προθεσμία για τις δηλώσεις

Keep it in the family: To Τοp 10 με τις πλουσιότερες οικογένειες των ΗΠΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts