ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Cirium: Αυτοί είναι οι πιο συνεπείς αερομεταφορείς στην Ευρώπη

Καθώς πλησιάζει η καλοκαιρινή περίοδος στην Ευρώπη, η Cirium αποκάλυψε τις πιο συνεπείς αεροπορικές εταιρίες στη γηραιά ήπειρο, όπως προέκυψε στην Παγκόσμια Έκθεση Έγκαιρης Λειτουργίας της.

Η Austrian Airlines ανακηρύχθηκε ο πιο ακριβής αερομεταφορέας της Ευρώπης στην έκθεση της Cirium για τον Μάρτιο του 2023, με το 88,62% των πτήσεων να φτάνουν στην ώρα τους. Η LOT Polish Airlines κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με πάνω από το 88,32% όλων των πτήσεων να φτάνουν στην ώρα τους. Ενώ, η ITA Airways, η Finnair και η Iberia συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, προσφέροντας στους πελάτες τους συνεπείς υπηρεσίες σε πάνω από το 80% των πτήσεών τους.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρία Azul ανακηρύχθηκε η πιο συνεπής αεροπορική εταιρία τον Μάρτιο, με το 89,87% των πτήσεων να φτάνουν εγκαίρως στον προορισμό τους.

Η δεύτερη θέση ήταν ιδιαίτερα αμφισβητούμενη, με την ιαπωνική αεροπορική εταιρία ANA να εξασφαλίζει βαθμολογία ακρίβειας 87,24%, μόλις μπροστά από την ανταγωνίστρια Japan Airlines, που κατέλαβε την τρίτη θέση με 86,13%.

Οι νοτιοαμερικανικές, αεροπορικές εταιρίες Avianca και LATAM Airlines κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη θέση, με βαθμολογία 85,94% και 85,71%, αντίστοιχα.

Τι συνέβη σε επίπεδο ακυρώσεων

Ο αριθμός των ακυρωμένων πτήσεων εντός της Ευρώπης αυξήθηκε κατά 65% τον Μάρτιο του 2023, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.
Ειδικότερα, τον φετινό Μάρτιο 14.405 πτήσεις ακυρώθηκαν εντός της Ευρώπης, έναντι 8.713 τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο αριθμός των ακυρώσεων αυξήθηκε σε κάθε παγκόσμια περιοχή τον Μάρτιο, εκτός από τη Βόρεια Αμερική, όπου μειώθηκε κατά 16%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Cirium ορίζει ως έγκαιρη πτήση κάθε πτήση που φτάνει στο αεροδρόμιο προορισμού εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα άφιξής της. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρία εξετάζει μόνο το 10% όλων των επιβατικών αεροπορικών εταιριών με βάση τη χωρητικότητά τους, με κάθε αεροπορική εταιρία να απαιτείται να εξυπηρετεί τουλάχιστον τρεις περιοχές.. Όσον αφορά την Ευρώπη, η Cirium εξετάζει το 30% όλων των επιβατικών αεροπορικών εταιριών με βάση τη χωρητικότητά τους.

The post Cirium: Αυτοί είναι οι πιο συνεπείς αερομεταφορείς στην Ευρώπη appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts