LIFESTYLE

Eurovision 2021: Θα ταξιδέψουν τελικά οι αποστολές στο Ρότερνταμ

Με στόχο πρώτα απ’ όλα την ασφάλεια των διαγωνιζόμενων αλλά και των καλεσμένων, η φετινή Eurovision θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

«Ο στόχος μας είναι σαφής: να αποτρέψουμε τη μετάδοση του ιού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης» ανέφερε η Sietse Bakker,  Executive Producer της Eurovision 2021.

Η EBU σε προηγούμενη ενημέρωση είχε αναφέρει τα τέσσερα σενάρια τα οποία είχαν πέσει στο τραπέζι προκειμένου ο κορονοϊός να μην αναβάλλει για άλλη μια φορά την Eurovision.

Με νέα ενημέρωση, η EBU ενημέρωσε πως τελικά η Eurovision θα διεξαχθεί κανονικά ωστόσο πρωταρχικός στόχος θα είναι η ασφάλεια όλων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η EBU οι αποστολές θα ταξιδέψουν τελικά στο Ρότερνταμ ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, όσοι φτάσουν στο Ρότερνταν θα πρέπει να μπουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 5 ημερών πριν την άφιξη τους στην Ολλανδία και να έχουν φυσικά και αρνητικό τεστ κορονοϊού 72 ωρών.

Όσοι συμμετέχουν στις αποστολές θα μείνουν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και οι μετακινήσεις τους θα είναι περιορισμένες και μόνο για τις πρόβες ή τις ζωντανές εμφανίσεις στην σκηνή.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην Eurovision 2021 θα υποβάλλονται συνεχώς σε τεστ κορονοϊού.

Οι αποστολές που θα φτάσουν στο Ρότερνταν θα έχουν μειωμένο αριθμό ατόμων ενώ μειωμένος θα είναι ο αριθμός των δημοσιογράφων που θα «καλύψουν» την εκδήλωση.

Αναμένεται να υπάρξει ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα από την οποία οι δημοσιογράφοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την Eurovision.

Τα συγκεκριμένα δεδομένα ωστόσο ενδέχεται να αλλάξουν λόγω κορονοϊού.

NEWSBEAST Source

Related Posts