ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Flight Simulator: Παίκτης αντικατέστησε τα γραφεία της Microsoft με το Xbox Series X

Σε λίγες μέρες η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Xbox Series X, με έναν παίκτη του Flight Simulator να τιμά και με το παραπάνω το λανσάρισμα. Ο λόγος για τον χρήστη του Reddit με το όνομα Oh_Gaz, ο οποίος ανέβασε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο πετάει πάνω από τα κεντρικά γραφεία της Microsoft αλλά με μία μικρή αλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης αντικατέστησε τα HQ της Microsoft με ένα γιγάντιο Xbox Series X, το οποίο καλύπτει βέβαια πολύ παραπάνω από τη συγκεκριμένη έκταση. Φαίνεται πως και κάποια κτήρια και δέντρα περιμετρικά “θυσιάστηκαν” για το εν λόγω αποτέλεσμα, αλλά είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό το τι μπορείς να κάνεις με το Flight Simulator.

Πάντως, το μοντέλο που σχεδίασε ο χρήστης για το Flight Simulator είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς έχει όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και τις θύρες στο πίσω μέρος της κονσόλας. Μη ξεχνάμε ότι το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου. Μαζί, η Microsoft θα κυκλοφορήσει και την πιο αδύναμη κονσόλα, το Xbox Series S, αν και ίσως δε θα μπορέσει να σηκώσει αρκετά καλά τα next-gen παιχνίδια.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts