ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Galaxy Buds Beyond: Η ονομασία των επόμενων TWS της Samsung;

Galaxy Buds Beyond: Η ονομασία των επόμενων TWS της Samsung;

Φαίνεται πως η Samsung θα συνεχίσει την περίεργη ονομασία των TWS της, με το επόμενο μοντέλο να έρχεται με την ονομασία Galaxy Buds Beyond. Η ιστοσελίδα 9to5Google μας φέρνει την πληροφορία, καθώς εντοπίστηκε η ονομασία σε καταχώρηση trademark που έγινε για την αμερικανική αγορά.

Από το 2018 και μετά, η Samsung παρουσιάζει σταθερά έστω ένα μοντέλο TWS. Η αρχή έγινε με τα Gear IconX, ενώ το 2019 ήρθε το rebranding των ακουστικών, τα οποία πλέον ανήκουν στη σειρά Galaxy Buds. Φέτος δεν είδαμε ένα, αλλά δύο ακουστικά, με τα Galaxy Buds+ να κυκλοφορούν μαζί με τα smartphone της σειράς Galaxy S20. Λίγους μήνες αργότερα, η σειρά Galaxy Note 20 συνοδεύτηκε από τα Galaxy Buds Live, τα οποία είχαν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό και πρόσφεραν ενεργή μείωση θορύβου.

Δυστυχώς δε γνωρίζουμε τίποτα προς το παρόν για τα Buds Beyond. Αυτό που περιμένουμε πάντως από τα νέα TWS της Samsung είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν ενεργή μείωση θορύβου, με έναν σχεδιασμό μεταξύ in-ear όπως τα Buds+ και εργονομίας όπως τα Buds Live. Επίσης, τα νέα ακουστικά αναμένεται να ανακοινωθούν και να κυκλοφορήσουν μαζί με τις επερχόμενες ναυαρχίδες της σειράς Galaxy S21.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts