ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

GasLog: Ολοκληρώθηκε η πρώτη εν πλω μεταφόρτωση LNG στη Ρεβυθούσα (pics)

Η πρώτη μεταφόρτωση από πλοίο σε πλοίο – Ship to Ship (STS) στα ελληνικά χωρικά ύδατα ολοκληρώθηκε στο αγκυροβόλιο της Πάχης μεταξύ της GasLog Athens και ενός LNGC που κατέπλευσε στην περιόχη.

Η πλωτή μονάδα αποθήκευσης (FSU) είναι πλέον πλήρως φορτωμένη και έτοιμη να συμπληρώσει τις χειμερινές ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδας , συμπληρώνοντας τα αποθέματα ΥΦΑ του ΔΕΣΦΑ στον τερματικό σταθμό της Ρεβυθούσας.

“Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σχολαστικής προετοιμασίας και της συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς του έργου, προσφέροντας την τεχνογνωσία μας σε θέματα LNG & Ναυτιλίας για να διασφαλιστεί μια ομαλή και ασφαλής λειτουργία STS.

Είμαστε ευγνώμονες στον ΔΕΣΦΑ ΑΕ – Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Φυσικού Αερίου που εμπιστεύτηκε την GasLog Ltd. σε αυτό το εγχείρημα και παραμένουμε έτοιμοι για την επόμενη επιχείρηση. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της GasLog επί του πλοίου και στην ξηρά που κατέστησε δυνατή αυτή την επιτυχία” αναφέρει η εταιρεία.

Διαβάστε ακόμη

«Πόλεμος» με φόντο το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο στη Βουλιαγμένη (pics)

Deutsche Bank – JP Morgan: Τι σηματοδοτεί η κατάρρευση του FTX για τα crypto

Η ένορκη κατάθεση Μαρινάκη και τα «παιδιά», οι Ιταλοί και η ΖeniΘ, η Coca Cola… ψάχνει την μπύρα και η διάσωση της Βαράγκης

 

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts