
H AR συσκευή της Apple έρχεται το 2022, αλλά θα αργήσει εμπορικά
Δευτέρα, 29/11/2021 · Νίκος Καϊμακάμης


Η συσκευή Augmented Reality της Apple αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2022, αλλά η εμπορική του διάθεση θα καθυστερήσει. Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο στον τομέα αυτό.
Δεν μπορεί κανείς ακόμα να πει με βεβαιότητα εάν η Apple θα έχει στην γκάμα της ένα νέο κράνος ή μία συσκευή που θα μοιάζει περισσότερο με γυαλιά ενισχυμένης πραγματικότητας. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο να δίδεται η δυνατότητα της εναλλαγής φακών για τα έξυπνα γυαλιά, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσουν και ως κανονικά γυαλιά.
Η πληροφορία που έχει γίνει γνωστή μέχρι σήμερα είναι ότι μπορεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας, πολυαναμενόμενης συσκευής μέσα στο 2022, αλλά η αναμονή μέχρι την πραγματική διάθεση της συσκευής στο εμπόριο θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Ο λόγος της καθυστέρησης αυτής θα είναι η πολύπλοκη κατασκευή της νέας συσκευής σε συνδυασμό με τα ακριβά υλικά τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει η Apple.
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.
ΠΗΓΗ TECHBLOG







