ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Happy Valentine’s day: Προτάσεις για μια ρομαντική εμπειρία στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πολυτέλεια και απολαύστε μία ρομαντική διαμονή στο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαύστε μία συλλογή προνομίων μέσα σε ένα πακέτο διαμονής το οποίο περιλαμβάνει:

– Πρωινό στο δωμάτιο
– Φιάλη σαμπάνιας κατά την άφιξη
– Valentine’s welcome amenity

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για διαμονή μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου 2023.
www.grandebretagne.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 3330000

Εμπειρία ευεξίας στο GB Spa

Aφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία ευεξίας που προσφέρει το βραβευμένο GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.
Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα πολυτελές δώρο, ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Αφυπνίστε τις αισθήσεις με μία συλλογή από αυθεντικές περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του GB Spa.

Για τον μήνα Φεβρουάριο, το βραβευμένο GB Spa προτείνει στους επισκέπτες τις παρακάτω περιποιήσεις:

Signature Half Day Retreat in the Couple’s Suite

  • Ένα τελετουργικό περιποίησης για 2 άτομα:
    Επιλέξτε το απαλό Serail Mud χαμάμ με λάσπη και αφήστε τον ατμό να καθαρίσει και να αποτοξινώσει το σώμα και το πνεύμα σας καθώς εφαρμόζετε μάσκες με μέταλλα και ιχνοστοιχεία ο ένας στο πρόσωπο και στο σώμα του άλλου ή το Scalp Massage για μείωση της έντασης και αύξηση της κυκλοφορίας. Διάρκεια 25 λεπτά.
  • Αναζωογονηθείτε και απολαύστε ο ένας δίπλα στον άλλο ένα χαλαρωτικό GB Collection μασάζ στην Couple Suite. Διάρκεια 55 λεπτά

Radiance Facial Treatment by KOS Paris

Πρόκειται για μία μοναδική περιποίηση προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα, μέσα από μία θεραπεία τεσσάρων σταδίων διάρκειας 30’ ή 60’ λεπτών.
Χάρη στη δράση των ελαίων από Buriti, καρότο και βερίκοκο και στις φυσικές μικροπέρλες από μαργαριτάρι η επιδερμίδα δείχνει άμεσα φωτεινή και υγιής. Η θεραπεία περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό με scrub από σκόνη Buriti, ακολουθεί μασάζ προσώπου με τον ορό λάμψης και μία θρεπτική μάσκα προσώπου. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την κρέμα λάμψης και η επιδερμίδα δείχνει τόσο φωτεινή όσο ποτέ.

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο +30 210 3330799
και στο https://www.gbspa.gr

GB Corner Gifts & Flavors

Η πιο γνωστή “γωνιά της Αθήνας”, το GB Corner Gifts & Flavors, με ρομαντική διάθεση σας προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο υπέροχα δώρα και ένα σαγηνευτικό γλυκό για δυο εμπνευσμένο από τον ταλαντούχο Pastry Chef του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία Αλέξανδρο Κούφα.
Για την ημέρα των ερωτευμένων, επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ή το ηλεκτρονικό κατάστημα του ξενοδοχείου και χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο τα πιο πρωτότυπα δώρα.
Εξερευνήστε το online shop: https://www.grandebretagnestore.com/

Πληροφορίες στο +30 210 33 30 750

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1,
Πλατεία Συντάγματος, 10564
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11:00 έως τις 20:00

Ρομαντική Γαστρονομική Εμπειρία

Τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall υποδέχονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη Αθήνα και ένα απολαυστικό δείπνο αφιερωμένο στους ερωτευμένους.

Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει για το κάθε εστιατόριο ένα ξεχωριστό ρομαντικό μενού τεσσάρων πιάτων που απογειώνει τις αισθήσεις συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις, χρώματα και αρώματα. Οι οινικές αρμονίες από τη βραβευμένη λίστα κρασιών που επιμελείται ο Head Sommelier Βαγγέλης Ψωφίδης θα συνοδεύσουν άρτια τα πιάτα του μενού και η εξαιρετική εξυπηρέτηση θα σφραγίσει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Κρατήσεις στο +30 210 3330748

GB Roof Garden
Valentine’s Dinner Menu: 98€/άτομο
GB Roof Garden – Valentine’s Day Menu

Tudor Hall
Valentine’s Dinner Menu: 92€/άτομο
Tudor Hall – Valentine’s Day Menu

 

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts