ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

HTC Desire 20 Pro: Οι πρώτες live φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

HTC Desire 20 Pro evleaks

Η επιστροφή της HTC στην αγορά των smartphone δεν είναι και από τα μεγαλύτερα μυστικά που έχει κρατήσει η εταιρεία. Ήδη γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ενώ έχουμε δει και πως θα μοιάζει εμφανισιακά από τα αντίστοιχα σχέδια.

Μάλιστα, ήδη έχουμε και την πρώτη, live φωτογραφία, που επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό της συσκευής, μέσω του γνωστού Evleaks. Μέσω της εν λόγω φωτογραφίας, βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη στα αριστερά της πλάτης, με τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος να βρίσκεται ψηλά στο κέντρο, αλλά και το λογότυπο της HTC λίγο πιο κάτω.

Από μπροστά, δε μπορούμε να διακρίνουμε τα bezel της συσκευής με κλειστή οθόνη, ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα η οπή που θα βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης για τη selfie κάμερα. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το καπάκι της συσκευής, καθώς μοιάζει σαν carbon σε γκρι περίπου απόχρωση, κάτι που δε μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Από την άλλη, μπορεί απλά να είναι κάποια special έκδοση όντως με carbon και η συσκευή να κυκλοφορήσει σε πιο φυσιολογικές αποχρώσεις.

Ήδη γνωρίζομε πως το Desire 20 Pro πρόκειται για συσκευή της μεσαίας κατηγορίας, με Snapdragon 660 ή 665 και 6GB μνήμης RAM. Επίσης, θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει με Android 10, αφού ήδη η εταιρεία μετράει σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την αγορά των smartphone.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts