ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Huami Amazfit Ares: Επίσημα με VO2 Max και 14 ημέρες αυτονομία

Amazfit Ares

Η κατασκευάστρια των δημοφιλών Mi Band παρουσίασε το νέο της έξυπνο ρολόι, το οποίο ονομάζεται Amazfit Ares. Όπως και το T-Rex της εταιρείας, έτσι και αυτό, έχει rugged design και στοχεύει σε κοινό που ασχολείται έντομα με εξωτερικές δραστηριότητες.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με τα περισσότερα smartwatches, το Amazfit Ares έχει οκτάγωνη κάσα, είναι εξοπλισμένο με λουράκι σιλικόνης, και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι ιδιαίτερα άνετο στο χέρι.

Το Amazfit Ares έχει έγχρωμη οθόνη 1.28 ιντσών που γίνεται πιο φωτεινή όταν το ο χρήστης βρεθεί σε εξωτερικό χώρο με έντονο φως. Καθώς το smartwatch έχει σχεδιαστεί για σκληρές συνθήκες, αντέχει κάτω από το νερό σε βάθος 50 μέτρα και φυσικά είναι ανθεκτικό στη σκόνη. Επίσης, η οθόνη του είναι προστατευμένη με Gorilla Glass 3.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, το smartwatch καταγράφει τη δραστηριότητα σε 70 αθλήματα, τον καρδιακό ρυθμό, την ταχύτητα του χρήστη, και διαθέτει FirstBeat αλγόριθμο τον οποίο χρησιμοποιούν επαγγελματικές ομάδες για τη συλλογή πολλών δεδομένων.

Amazfit Ares

Ο αλγόριθμος προφέρει στο smartwatch την ικανότητα να δείχνει τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου VO2max, το φορτίο άσκησης (TL), και άλλα πολλά στοιχεία που βοηθούν τους χρήστες να βελτιώσουν τα επίπεδα άσκησης αποφεύγοντας τους τραυματισμούς.

Τέλος, το Amazfit Ares έχει αυτονομία 14 ημέρες, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα αξιολόγησης υγείας Huami-PAI, καταγράφει τον ύπνο, παρέχει υπενθυμίσεις όταν ο χρήστης μένει ακίνητος για πολλή ώρα, αναφορές καιρού, ειδοποιήσεις, ξυπνητήρι, και πολλά άλλα.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Amazfit Ares είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην τιμή των 499 yuan ή περίπου 64 ευρώ. Η πώληση του θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές είναι το Rock Black και το Army Green.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts