ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Hyundai: Αρχίσει να επεκτείνεται και στη ρομποτική

Ο κορεάτικος κολοσσός σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους τομείς πέρα από την αυτοκίνηση θέλοντας να αξιοποιήσει κάθε μορφής κινητικότητα

Στην επερχόμενη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών CES που θα γίνει στις αρχές του χρόνου στο Λας Βέγκας (κορωνοϊού επιτρέποντος…), η Hyundai θα είναι παρούσα με ένα περίπτερο που θα δείχνει όχι αυτοκίνητα αλλά διάφορα ρομπότ.

Στόχος της είναι να επεκτείνει την δραστηριότητά της και πέρα από τον στενό κύκλο των αυτοκινήτων σε μία πιο ευρεία αντίληψη για την κινητικότητα και τις μεταφορές.

Το βασικό θέμα της παρουσίας της Ηyundai στην CES θα είναι “Διευρύνοντας την Ανθρώπινη Εμβέλεια” και θα αφορά την έρευνα για το πώς τα μελλοντικά ρομπότ θα επιτρέπουν τη μετακίνηση μεταξύ του αληθινού και του εικονικού κόσμου.

Και μαζί το πώς θα μειώσουν τα εμπόδια που δυσκολεύουν τις καθημερινές μετακινήσεις.

Οι νέες τεχνολογίες στην έκθεση θα ακολουθούν την λογική του «mobility of things» της εταιρίας, η οποία θα επιτρέπει σε άψυχα αντικείμενα να μπορούν να κινούνται αυτόνομα.

Μια νέα ρομποτική μονάδα plug and drive (PnD) θα είναι ανάμεσα στα εκθέματα που θα παρουσιάσει η Hyundai στη φετινή CES.

Διαβάστε περισσότερα στο newsauto

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts