ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra [drop test]

Σε ένα… καταστροφικό drop test υποβλήθηκαν τα iPhone 12 Pro Max και το Samsung Galaxy S21 Ultra. Αξίζει να δούμε πώς τα πήγαν οι δύο ναυαρχίδες σε αυτή τη δοκιμασία που γίνεται με εμπειρικό τρόπο.

Προτού να σχολιάσουμε το τελικό αποτέλεσμα, όπως αποτυπώνεται στο σχετικό βίντεο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα drop tests, για να είναι απολύτως ακριβή, απαιτούν σύγκριση με εργαστηριακό τρόπο και μετρήσεις, σε εντελώς ίδιες συνθήκες, ενώ ένα στοιχείο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι το ότι καλό είναι σε κάθε δοκιμασία να χρησιμοποιείται καινούρια συσκευή, αφού ένα smartphone που έχει ήδη υποβληθεί σε drop test συχνά – πυκνά καταρρέει μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra drop test

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra drop test

Το συγκεκριμένο drop test από το EverythingApplePro πιστοποιεί ότι τόσο το Samsung Galaxy S21 Ultra όσο και το iPhone 12 Pro Max τα πηγαίνουν καλά σε καθημερινές πτώσεις, με τα προβλήματα να προκύπτουν από μεγάλο ύψος και την πτώση με την οθόνη προς τα κάτω. Στο συγκεκριμένο τεστ το iPhone κατέληξε με το πίσω μέρος σπασμένο, αλλά τη συσκευή λειτουργική και το Galaxy S21 Ultra με εκτεταμένο σπάσιμο στην οθόνη και προβλήματα στην αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Οι τυχεροί κάτοχοι κάποιας από τις δύο συσκευές καλό είναι να πάρετε και μια θηκούλα… δεν παίζουμε με τόσο ακριβές συσκευές στο χέρι…

[via]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts