ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Nokia 8.3 5G: Εμφανίστηκε στο Amazon Γερμανίας, ίσως διατεθεί σύντομα στην αγορά

Nokia 8.3 5G Amazon Germany

Το Μάρτιο, μετά την ακύρωση της έκθεσης MWC 2020, η HMD Global μας παρουσίασε τη νέα σειρά smartphone της για το 2020, με επίκεντρο το πρώτο 5G μοντέλο της εταιρείας, Nokia 8.3 5G. Από τότε η συσκευή έχει εξαφανιστεί, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για την κυκλοφορία της.

Κάποιες πηγές έλεγαν πως το Nokia 8.3 5G θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων τον Ιούλιο, ξεκινώντας από την επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης. Όπως φαίνεται, η κυκλοφορία της συσκευής θα γίνει στο εγγύς μέλλον, αφού εντοπίστηκε στο Γερμανικό Amazon. Μάλιστα, η συσκευή δεν είχε ανέβει από λάθος, αφού ακόμα υπάρχει ως μη διαθέσιμο προς αγορά.

Για όσους έχουν ξεχάσει τη συσκευή, να υπενθυμίσουμε πως το Nokia 8.3 5G θα εξοπλίζεται με τον Snapdragon 765G, 6GB ή 8GB μνήμης RAM μαζί με 64GB ή 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Η οθόνη της συσκευής ανέρχεται στις 6.81 ίντσες τεχνολογίας LCD, με οπή στο αριστερό μέρος της για τη selfie κάμερα των 24MP. Το τετραπλό σύστημα κάμερας του Nokia 8.3 5G απαρτίζεται από κύρια κάμερα 64MP, ευρυγώνια κάμερα 12MP, 2MP αισθητήρα βάθους και 2MP macro κάμερα.

Η συσκευή αναμένεται να κοστίζει περίπου 600 ευρώ στην Ευρώπη, χωρίς να γνωρίζουμε πότε και σε ποιες χώρες θα κυκλοφορήσει. Όμως, με τόσες προτάσεις πλέον σε αυτά τα χρήματα και μάλιστα τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του, το Nokia 8.3 5G θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετό ανταγωνισμό, έχοντας ήδη βγει από το προσκήνιο.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts