ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

OnePlus 9: Τα πρώτα CAD renders της επερχόμενης ναυαρχίδας

Η OnePlus αναμένεται να κυκλοφορήσει πιο νωρίς τις επόμενες συσκευές της από ότι περιμένουμε και έχουμε ήδη τα πρώτα CAD renders του OnePlus 9. Η ιστοσελίδα 91mobiles έχει στα χέρια τις τα εν λόγω renders, τα οποία μας δείχνουν την απλή και όχι την Pro έκδοση των επερχόμενων ναυαρχίδων.

Το OnePlus 9 θα έρθει με flat οθόνη 6,55 ιντσών, χωρίς να γνωρίζουμε αν το Pro μοντέλο θα φέρει ξανά κυρτή οθόνη. Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα το μικρότερο της σειράς θα προσφέρει 120Hz ρυθμού ανανέωσης οθόνης, αν και οι μέχρι τώρα φήμες έκαναν λόγω για 144Hz. Στο πάνω μέρος αριστερά βλέπουμε και την οπή, η οποία θα φιλοξενεί τη selfie κάμερα, ενώ περιμετρικά βλέπουμε αρκετά μικρά bezel.

OnePlus 9: Τα πρώτα CAD renders της επερχόμενης ναυαρχίδας

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το camera module στα αριστερά, το οποίο θυμίζει αρκετά συσκευές της σειράς Galaxy S20. Μέσα υπάρχουν τρεις αισθητήρες, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε προς το παρόν τα χαρακτηριστικά τους. Αν και πρόκειται για CAD renders, ο σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει στο τελικό στάδιο, οπότε μη σας φανεί περίεργο αν το OnePlus 9 έχει τελικά διαφορετικό σχεδιασμό.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts