ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Pokémon Snap: Το κλασσικό video game επιστρέφει στο Nintendo Switch

Το 1999 και το 2000 σε διαφορετικές ημερομηνίες η Nintendo κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι, το οποίο έμελλε να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών gamers.

Ο λόγος για το Pokémon Snap, το οποίο έφερε στις κονσόλες μας τα γνωστά σε όλους μας Πόκεμον στις κονσόλες πολλά χρόνια πριν έρθει το Pokémon Go στα κινητά. Το κλασσικό video game, λοιπόν, επιστρέφει και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch.

Βέβαια, στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστή η ημερομηνία της κυκλοφορίας του, ούτε έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι η Bandai Namco έχει αναλάβει τον προγραμματισμό του, κάτι που πριν από 21 χρόνια έκαναν από κοινού οι HAL Laboratory και Pax Softnica.

Η ονομασία του νέου παιχνιδιού θα είναι New Pokémon Snap, όπως ανακοινώθηκε επίσημα στον λογαριασμό του video game στο Twitter. «Ταξιδέψτε σε άγνωστα νησιά με όμορφα σκηνικά, όπως οι ζούγκλες με την πλούσια βλάστηση και οι αμμώδεις παραλίες.

Οι φωτογραφίες των Πόκεμον, που βγάζετε, θα χρησιμοποιηθούν για φτιάξετε το δικό σας Pokémon Photodex! Αυτό το νέο παιχνίδι φέρνει το gameplay του Pokémon Snap του 1999 για το Nintendo 64 στο Nintendo Switch, με άγνωστα νησιά να περιμένουν να τα ανακαλύψετε και τα διάφορα Pokémon να περιμένουν να τα δείτε!

Φωτογραφήστε ζωντανά άγρια Pokémon στις καθημερινές τους συνήθειες, καθώς εξερευνείτε τα άγνωστα νησιά. Ένα ταξίδι σε ποικίλα περιβάλλοντα, όπως οι παραλίες και οι ζούγκλες για να καταγράψετε συμπεριφορές των Pokémon, που δεν έχει δει προηγουμένως», αναφέρει η ανακοίνωση της Nintendo.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts