ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Realme: θα ανακοινώσει 8 νέα προϊόντα στις 25 Μαΐου

Realme May 25th launch event

Πρόσφατες φήμες ήθελαν τη Realme να διοργανώνει εκδήλωση αυτόν τον μήνα για να ανακοινώσει τη σειρά Realme X3. Σήμερα, η εταιρεία επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο Weibo ότι η επερχόμενη παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου. Η κινεζική εταιρεία αποκάλυψε επίσης ότι θα ανακοινώσει 8 νέα προϊόντα στην εκδήλωση.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε ποια είναι τα προϊόντα που θα δούμε. Η αφίσα του event που μοιράστηκε η Realme έχει κάποιες ενδείξεις για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την εκδήλωση. Η εικόνα περιλαμβάνει τρία στοιχεία όπως ένα smartphone, ένα powerbank και ασύρματα ακουστικά. Το κύριο θέμα της εκδήλωσης θα μπορούσε να είναι η σειρά Realme X3. Οι άλλες συσκευές που θα ανακοινωθούν, θα μπορούσαν να είναι αξεσουάρ της σειράς. Επίσης η τηλεόραση της εταιρείας μπορεί επίσης να ανακοινωθεί στην ίδια εκδήλωση.

Η σειρά Realme X3 φημολογείται ότι περιλαμβάνει τρεις συσκευές, το Realme X3, Realme X3 SuperZoom και Realme X3 Pro. Ενώ το όνομα του μοντέλου Pro δεν επιβεβαιώνεται, τα ονόματα των άλλων δύο κινητών εντοπίστηκαν στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας στην Ινδία. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Realme X3 SuperZoom θα είναι ο περισκοπικός φακός που θα επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν εικόνες με ψηφιακό ζουμ 60x.

Το Realme X3 SuperZoom φημολογείται ότι τροφοδοτείται από τον Snapdragon 855+ και θα φτάνει έως 12 GB μνήμης RAM. Το τηλέφωνο θα διαθέτει μπαταρία 4.200 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W. Οι άλλες λεπτομέρειες του smartphone δεν είναι ακόμη γνωστές.

Το Realme X3 Pro αναμένεται να είναι το τελευταίο smartphone με Snapdragon 865 στο πρώτο εξάμηνο του 2020. Λέγεται ότι είναι gaming smartphone και σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή έχει λάβει πιστοποίηση 3C στην Κίνα που σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να έρθει με γρήγορη φόρτιση 65W.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts