ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Redmi Note 10 series: Το κορυφαίο μοντέλο θα έχει κάμερα 108MP

Το κορυφαίο μοντέλο της επερχόμενης σειράς Redmi Note 10 θα έρθει με κάμερα 108MP, ενώ έχουμε και το πρώτο render της συσκευής. Οι πληροφορίες έρχονται από τον Digital Chat Station στο Weibo, ο οποίος μιλάει για δύο μοντέλα της σειράς της Redmi, τα οποία θα έχουν αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την πηγή λοιπόν, το πρώτο μοντέλο Redmi Note 10 θα έρθει με SoC της MediaTek, συγκεκριμένα το Dimensity 720. Το εν λόγω μοντέλο θα έχει κάμερα 48MP. Όμως, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 750G της Qualcomm, ενώ ο κύριος αισθητήρας του θα είναι ανάλυσης 108MP. Τα δύο μοντέλα θα έχουν οθόνες LCD, με οπή στο μπροστινό μέρος για τη selfie κάμερα.

Το κορυφαίο μοντέλο Redmi Note 10 θα έχει μπαταρία 4.800mAh, με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης στα 33W. Επίσης, πριν λίγες ημέρες είχαμε δει και το πρώτο render της μικρότερης συσκευής, το οποίο στο πίσω μέρος μοιάζει υπερβολικά με το Xiaomi Mi10T Lite, αν και μπροστά βλέπουμε μεγαλύτερα bezel και οπή στα αριστερά, σε αντίθεση με την κεντρική οπή.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts