ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy A52 5G: Η πρώτη επίσημη εικόνα, έρχεται με τετραπλή κάμερα

Samsung Galaxy A52 5G: Η πρώτη επίσημη εικόνα, έρχεται με τετραπλή κάμερα

Η Samsung αναμένεται να ανανεώσει πλήρως τη σειρά mid-range συσκευών της, ενώ έχουμε την πρώτη επίσημη εικόνα του Galaxy A52 5G. Ο @evleaks μέσα από τη σελίδα του στο Voice μας δίνει την εν λόγω εικόνα και έτσι μαθαίνουμε τα πρώτα στοιχεία για το επερχόμενο mid-range smartphone.

Αρχικά, η οθόνη του Samsung Galaxy A52 5G έχει λεπτά bezels περιμετρικά, με τη γνωστή οπή στο κέντρο για τη selfie κάμερα, αλλά και ελαφρώς μεγαλύτερο στο κάτω μέρος (φανερά μειωμένο σε σχέση με το Galaxy A51). Επιπλέον, βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, με έναν μικροσκοπικό αισθητήρα στο κάτω μέρος, ενώ ένας από τους υπόλοιπους αναμένουμε να χρησιμοποιηθεί ως αισθητήρας βάθους.

Η απόχρωση του μαύρου κινείται στα χρώματα του Galaxy S21 Ultra, με ματ επίστρωση που το κάνει να φαίνεται πιο premium. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε πιο “παιχνιδιάρικα” χρώματα, καθώς πάλι ο @evleaks μας έχει δώσει press render σε μπλε χρώμα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία περί των specs, όμως αναμένουμε η τιμή του Samsung Galaxy A52 5G να κυμανθεί στα 499 δολάρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts