ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S20 Ultra: Κατέχει πάνω από το 50% των πωλήσεων της σειράς S20

Samsung Galaxy S20 Ultra 16GB RAM

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει κάθε τομέα όπου δραστηριοποιείται ο άνθρωπος. Ο τεχνολογικός κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μεγάλες οικονομικές απώλειες. Ωστόσο, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσιάζει άνοδο για το πρώτο τρίμηνο του έτους, και τώρα μαθαίνουμε ότι το Samsung Galaxy S20 Ultra πουλάει καλύτερα από ότι αναμενόταν.

Αν και γενικότερα η σειρά των τελευταίων flagships της εταιρείας δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, σε επίπεδο πωλήσεων, το μεγαλύτερο και πιο ακριβό μοντέλο φαίνεται ότι τραβάει το κοινό.

Πηγές επιβεβαιώνουν ότι πρέπει να κατασκευαστούν περισσότερα κομμάτια

Σύμφωνα με προμηθευτή της Samsung, η εταιρεία ζήτησε αύξηση της παραγωγής της selfie κάμερας 40MP και της ultra wide 12MP, γιατί το θηρίο Galaxy S20 Ultra πουλάει καλύτερα από ότι περίμενε η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια.

Το Samsung Galaxy S20 Ultra κατέχει πάνω από 50% των πωλήσεων που έχει κάνει ολόκληρη η σειρά μέχρι σήμερα. Κάτι που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον εξαιτίας της υψηλής τιμολόγησης και της γενικής αστάθειας που παρουσιάζει η αγορά αυτή την περίοδο.

Δεν ξέρουμε αν οι ανοδικές πωλήσεις του S20 Ultra θα συνεχίσουν, αλλά ίσως οι καταναλωτές της Samsung επενδύουν στα ακριβότερα μοντέλα της διότι τα θεωρούν περισσότερο VFM από ότι τις οικονομικότερες επιλογές που προσφέρει η εταιρεία.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts