ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy Z Fold 3: Νέα αναφορά για κυκλοφορία τον Μάιο

Samsung Galaxy Z Fold 3: Νέα αναφορά για κυκλοφορία το Μάιο

Η Samsung φαίνεται πως είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της foldable, Galaxy Z Fold 3, πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Σύμφωνα με πληροφορίες της κορεάτικης ιστοσελίδας Bloter, η εταιρεία έχει ήδη έτοιμο το επόμενο μοντέλο και μάλιστα θα το δούμε στην αγορά τον Μάιο, δηλαδή σε 4 μήνες.

Ο λόγος φαίνεται να είναι πως το Galaxy Z Fold 2 ήταν μία μεγάλη επιτυχία για τη Samsung, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε κριτικές, οπότε θα βιαστεί αρκετά για την κυκλοφορία του ακόμη καλύτερου μοντέλου. Μην ξεχνάμε πως ο leakster Random Stuff 2, ο οποίος μας έδωσε τα hands-on video του Galaxy S21 Ultra πολύ πριν την παρουσίαση, είχε πει πως ήδη έχει στα χέρια του και το Galaxy Z Fold 3.

Μην ξεχνάμε πως οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν τρία νέα μοντέλα για τη σειρά Galaxy Z, οπότε το να κυκλοφορήσουν και τα 3 στο ίδιο εξάμηνο ίσως είναι κάτι που θέλει να αποφύγει η Samsung. Από την άλλη, αυτό σημαίνει ότι θα έχουν περάσει μόλις 9 μήνες από την κυκλοφορία του προηγούμενου μοντέλου μέχρι το Galaxy Z Fold 3, κάτι που θα δυσαρεστήσει τους κατόχους. Όπως και να έχει, η Samsung κινείται σταθερά προς το foldable μέλλον και μάλλον φέτος θα το δούμε αυτό ακόμα πιο έντονα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts