ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Sony Xperia Pro 5G: Θέμα εβδομάδων η κυκλοφορία του

Το Xperia Pro 5G είναι η επαγγελματική συσκευή που εξαφανίστηκε, με τα media να την ξεχνάνε και τη Sony να μη μιλάει πλέον για αυτή, όμως φαίνεται πως είναι θέμα εβδομάδων η κυκλοφορία του. Αυτό γιατί το firmware της συσκευής ανέβηκε υπάρχει πλέον στους servers της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το firmware με αριθμό έκδοσης 58.0.A.116 βρέθηκε στους public servers της Sony, το οποίο είναι για το Xperia Pro (XQ-AQ62). Από ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το firmware μίας συσκευής ανεβαίνει μόνο λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της συσκευής, οπότε σίγουρα θα έρθει. Όπως περιμέναμε, η επαγγελματική συσκευή θα κυκλοφορήσει, αρχικά τουλάχιστον, μόνο στην αγορά της Αμερικής.

Το πρόβλημα ίσως είναι το πόσο παλιά έκδοση θα φοράει το Sony Xperia Pro. Η έκδοση που εμφανίστηκε είναι βασισμένη στο Android 10 και έχει την ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου 2020, αρκετά παλιά για ένα flagship που θα κυκλοφορήσει τώρα. Βέβαια, ακόμα και έτσι θέλουμε να δούμε κάποια στιγμή τη συσκευή στην αγορά, οπότε περιμένουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts