ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Spinoff του League of Legends έρχεται στο Netflix Games

Ο κόσμος του League of Legends έρχεται στα Netflix Games, καθώς η Riot Forge, μια εκδοτική θυγατρική της Riot Games αφιερωμένη σε μικρότερα, αυτόνομα παιχνίδια στο σύμπαν του LoL, σε συνεργασία με την εταιρεία προγραμματιστή Bit.Trip Choice Provisions, ανακοίνωσε το τελευταίο της παιχνίδι: Hextech Mayhem: A League of Legends Story.

Το Hextech Mayhem είναι ένα παιχνίδι που σας καλεί να αναπηδάτε τους χαρακτήρες του League of Legends Ziggs και Heimerdinger πάνω στο ρυθμό της μουσικής, πετώντας βόμβες που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά σας.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε Switch και PC στις 19 Νοεμβρίου και λίγο αργότερα στους συνδρομητές του Netflix. Θα είναι, δε, δωρεάν από κινητά  για τους συνδρομητές του Netflix.

Το Hextech Mayhem είναι ένα ακόμα σκαλοπάτι στη συνεργασία Netflix / Riot, καθώς αυτή την εβδομάδα έκανε και πρεμιέρα το Arcane, η σειρά κινουμένων σχεδίων του League of Legends αποκλειστικά στο Netflix, αποσπώντας αρκετά θετικές κριτικές.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts