ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Star Wars Squadrons: Νέο patch φέρνει 120fps στα Xbox Series X/S, όχι όμως στο PS5

Star Wars Squadrons: Νέο patch φέρνει 120fps στα Xbox Series X/S, όχι όμως στο PS5

Ένα νέο patch κυκλοφόρησε σήμερα για το Star Wars Squadrons, το οποίο δέρνει 120fps στα Xbox Series X/S, όμως όχι και στο PS5. Η EA έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα προσφέρει ένα δωρεάν update του παιχνιδιού για τα νέα συστήματα, με αλλαγές στην απόδοση αλλά και στον οπτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Series X και του Series S πλέον έχουν την επιλογή να διαλέξουν μεταξύ Performance Mode και βελτιωμένων γραφικών. Στην πρώτη περίπτωση οι παίκτες θα δουν το παιχνίδι να τρέχει με ανάλυση έως 2160p στα 120fps στο Xbox Series X και έως 1440p στα 120fps στο Series S.

Τα βελτιωμένα γραφικά προσφέρουν καλύτερο φωτισμό και τρέχουν σε ανάλυση 2160p στα 60fps και 1440p στα 60fps στα Series X και Series S αντίστοιχα. Το patch του Star Wars Squadrons αναγράφει πως προσφέρει βελτιώσεις στην ποιότητα των γραφικών αλλά και στον φωτισμό, μαζί με VRR, στο PS5, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το λόγο που δεν υποστηρίζονται τα 120fps.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts