ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Surface Duo: Η Microsoft υπόσχεται τρία χρόνια αναβαθμίσεων

Το Surface Duo είναι πλέον γεγονός, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει στην Αμερική, αν και δε γνωρίζουμε πότε και αν τελικά έρθει και στην Ευρώπη. Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, ως νέος OEM στην αγορά των Android, η Microsoft πρέπει να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Ακολουθώντας λοιπόν τα βήματα της Google, η Microsoft δεσμεύεται πως θα προσφέρει τρία χρόνια αναβαθμίσεων συστήματος και ενημερώσεων ασφαλείας στο Surface Duo. Αυτό την κάνει τον τρίτο κατασκευαστή, μετά τη Google και την ανακοίνωση της Samsung λίγες ημέρες πριν, που ανακοινώνει επίσημα τέτοια υποστήριξη. Συνήθως οι κατασκευαστές συσκευών Android προσφέρουν αναβαθμίσεις λειτουργικού για δύο χρόνια, ενώ κάποιοι προσφέρουν ενημερώσεις ασφαλείας για περισσότερο.

Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως κατασκευαστές που δίνουν μία ή και καμία αναβάθμιση λογισμικού. Από την άλλη, με premium τιμή και εισερχόμενη ως νέο brand, η Microsoft θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι δεσμευμένη στο νέο της ξεκίνημα και δε θα τα παρατήσει, όπως έχουμε δει με άλλα παραδείγματα στο παρελθόν.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts