Survivor: «Η Μαριαλένα δεν είναι μαζί με τον Σάκη» λέει η μητέρα της

Για το αν έχει σχέση η Μαριαλένα με τον φιναλίστ του Survivor Σάκη Κατσούλη μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα η μητέρα της, Γεωργία. «Δεν είναι μαζί, δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει. Αυτή η αγάπη δεν ήταν ερωτική, μου είπε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.
«Καθόμασταν δίπλα δίπλα με την οικογένεια του Σάκη στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor, ούτε ανταλλάξαμε βλέμματα ούτε και τίποτα άλλο» πρόσθεσε η μητέρα της παίκτριας του Survivor στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον φίλο της Μαριαλένας, τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα. Δεν πήρε εμένα, πήρε τον φίλο της και θα πρέπει εγώ αύριο να τον εμπιστευθώ; Δεν μπορώ».
«Εγώ θα την συμβούλευα “από τη στιγμή που θέλεις, αν θέλεις, παιδί μου να προχωρήσεις μαζί του, προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου”… Δεν τον πιστεύω πια, δεν το πιστεύω. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα και θέλω να κερδίσει οποιοσδήποτε άλλος το Survivor εκτός από τον Σάκη» είπε.
Survivor: «Μη μου πεις ότι την αγάπησε ξαφνικά»
Η μητέρα της παίκτριας μίλησε για το πώς νιώθει για τον Σάκη και την πλευρά της οικογένειάς του.
«Δεν μου είπε πολλά η Μαριαλένα αλλά, επειδή έτρωγα πολλές επιθέσεις πως κατέστρεφα τον Σάκη γιατί έλεγα τις αλήθειες μου, θέλω να πω ότι δεν ξεκίνησα εγώ αυτές τις επιθέσεις ούτε και γουστάρω να βγαίνω στα κανάλια ούτε τίποτα» είπε.
Και συνέχισε: «Άκουσα μερικά πράγματα από την άλλη πλευρά, προσωπικά της Μαριαλένας, που τα ήξεραν φίλοι τους και οι δικοί τους έβαζαν άλλους για να μην βγουν αυτοί και να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους. Εγώ βγαίνω και το λέω με ότι κόστος έχω και το λέω κατάματα. Λέω την αλήθεια, λέω το δίκιο. Αυτό με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω τώρα περισσότερα γιατί θα γίνω πολύ κακιά! Θα με πουν πάλι κακιά, κακιά πεθερά. Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας αλλά όταν βλέπω βλέπω ότι την κοροϊδεύουν γίνομαι σκυλί να τους φάω […] Από παντού την είχε μπλοκάρει, μην μου πεις ότι την αγάπησε ξαφνικά» είπε.
NEWSBEAST Source







