Survivor: «Όχι για γαμπρός» λέει για τον Σάκη η γιαγιά της Μαριαλένας

Ο Σάκης και η Μαριαλένα μπορεί πριν μπουν στο Survivor να είχαν χωρίσει, όμως τώρα έχουν έρθει πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο. Η γιαγιά της παίκτριας όμως δεν φαίνεται να χαίρεται και πολύ με το ειδύλλιο τους.
«Τη Μαριαλένα τη βλέπω μια χαρά. Παίζει γιατί της αρέσει. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που τραυματίστηκε. Έκλαιγα και εγώ, 88 χρονών γιαγιά» είπε στις κάμερες.
«Τον Σάκη τον ξέρω, είναι δυναμικό παιδί. Τη Μαριαλένα την προστατεύει πάρα πολύ, αλλά μέχρι εκεί, όχι παραπέρα. Αν έρθει εδώ ο Τριαντάφυλλος που είπε πως θα τους παντρέψει… Θα τον τσακώσω και θα τον δείρω. Τι να παντρέψει;» είπε η 88χρονη.
«Δεν νομίζω να την αφήσουμε, αν μας πει πως θέλει τον Σάκη για σύντροφό της. Είναι μικρή ακόμη. Έχει μέλλον. Καλό παιδί, αλλά δεν κάνει για τη Μαριαλένα. Πήρε την προίκα της, πήγε στο σπίτι του, έμεινε και μετά την έβγαλε έξω. Και για αυτό δεν τον θέλουμε» εξήγησε η γιαγιά.
Από την πλευρά της η μαμά της Μαριαλένας δέχτηκε επίσκεψη από τον Τριαντάφυλλο. «Άμα θέλουν να τους παντρέψει, ας τους παντρέψει. Το ξεπέρασα τώρα, τι να κάνω; Άμα θέλει η κόρη μου και περνάει καλά. Άμα δω τον Σάκη Κατσούλη θα του τα ψάλλω» είπε.
NEWSBEAST Source







