ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

US open: Θρίλερ 4,5 ωρών και αποκλεισμός Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος του φαβορί και η έλλειψη ψυχραιμίας σε κρίσιμα σημεία τον οδήγησε εκτός συνέχειας του US open.

Μετά από αγώνα τεσσάρων ωρών και 36 λεπτών, με πολλά νεύρα από τον 22χρονο Έλληνα τενίστα (που για άλλη μια φορά έχει έκρηξη με αποδέκτη τον προπονητή του και πατέρα του Απόστολο Τσιτσιπά) και λάθη σε κρίσιμες στιγμές, ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε 3-2 (7-6, 4-6, 6-4, 7-5, 7-6) από τον Μπόρνα Τσόριτς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
O 22χρονος Έλληνας είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα στο 4ο σετ, όταν προηγήθηκε 5-1 και είχε έξι ματς πόιντς. Ο Τσόριτς όμως ήταν πολύ ψύχραιμος και κερδίζοντας έξι συνεχόμενα γκέιμ, πήρε τελικά και το σετ 7-5 για να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τον αγώνα το 5ο. Εκεί το σενάριο επαναλήφηκε με τον Τσιτσιπά να κάνει και πάλι κρίσιμα λάθη για να ηττηθεί τελικά από τον Κροάτη.
Στον 4ο γύρο ο Μπόρνα Τσόριτς θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον (Νο63) που νίκησε τον Καζακστανό Μιχαΐλ Κουκούσκιν 3-0 (7-5, 6-4, 6-1).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts