ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

vivo Y22S: Κάνει ντεμπούτο στη μεσσαία κατηγορία και μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Το vivo Y22S απαντά στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπο ζωής, θέτοντας νέα δεδομένα Λειτουργικότητας, Καινοτομίας και Ευρηματικού Σχεδιασμού που μετατρέπουν την καθημερινή χρήση του smartphone σε ανώτερη εμπειρία #telikamonovivo.

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο smartphone μεσαίας κατηγορίας της σειράς Y από την vivo και είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 680 και 128GB αποθηκευτικό χώρο, προσφέροντας αναβαθμισμένη εμπειρία στον χρήστη, δεδομένου ότι η γενναιόδωρη μνήμη 8GB RAM ξεπερνά τα περισσότερα smartphones στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών με περισσότερες εφαρμογές.

Αποκτήστε το νέο vivo Y22s από το You.gr

Η vivo, παρουσιάζει τη νέα συσκευή παραμένοντας πιστή στα πρότυπα που έχει θέσει σχετικά με τις Τεχνολογικές Καινοτομίες και την Φωτογραφική Εμπειρία καθώς η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με Τριπλή ΑΙ Κάμερα 50ΜP και 5000mAh Μπαταρία.

Βασισμένο στην σειρά Y το Υ22S φέρει αρκετές βελτιώσεις και αποδεικνύει την συνεχή προσπάθεια της εταιρίας να ξεχωρίσει στην αγορά των smartphones, προσφέροντας υψηλού επιπέδου Επιδόσεις, μοναδικό Σχεδιασμό, άριστες Φωτογραφικές δυνατότητες, Μπαταρία αστείρευτης ενέργειας και Αναβαθμισμένη Εμπειρία Καθημερινής Χρήσης.

Φωτογραφική Δημιουργικότητα κάθε Στιγμή της ημέρας και ιδιαίτερα αποτελέσματα μέσα από Μοναδικές Νυχτερινές Λήψεις αλλά και δύσκολες Συνθήκες Χαμηλού Φωτισμού

Το vivo Y22S προσφέρει δυνατά φωτογραφικά αποτελέσματα καθώς διαθέτει Τριπλή Κύρια Κάμερα ΑΙ (50MP + 2MP + 2MP) και Selfie κάμερα 8MP. Η κύρια Κάμερα 50MP διαθέτει μεγάλο αισθητήρα και επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας ανώτερο αποτέλεσμα. Ο ευρύς αισθητήρας συγκεντρώνει περισσότερο φως και προσφέρει ένα σύνολο από δυνατότητες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το vivo Y22S συνεχίζει την παράδοση στην τεχνολογία Bokeh και Face Beauty, προσφέροντας κάμερα 2MP που προσθέτει ζωντάνια, βάθος και φινέτσα σε κάθε φωτογραφική λήψη ή selfie video. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει Κάμερα Macro 2MP η οποία διακρίνεται για την δυνατότητα εστίασης έως και 4 εκατοστά, δίνοντας την ευκαιρία εξερεύνησης υπέροχων μικρόκοσμων.

H Selfie Κάμερα του vivo Y22S, χαρίζει εξαιρετικά ευκρινείς selfie φωτογραφίες ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, ενώ δίνεται η δυνατότητα για λήψη πορτρέτων πολλαπλών στυλ που εστιάζουν στην λεπτομέρεια. Το vivo Y22S πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα μοντέλα της σειράς Y, καθώς διαθέτει Κάμερα Super Night που αιχμαλωτίζει την γοητεία της νύχτας με ένα μόνο πάτημα και το πρόσθετο απαλό φως μεταμορφώνει κάθε νυχτερινό τοπίο σε ιδανικό σκηνικό.

Οι λειτουργίες του νέου smartphone, επιτρέπουν την λήψη μαγικών πανοραμικών φωτογραφιών όπως και την ανάδειξη του καλύτερου μας εαυτού μέσα από την λειτουργία Ωραιοποίησης Video που βελτιώνει με Καινοτόμο Φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα του δέρματος και τις ατέλειες της επιδερμίδας.
Ακόμη, το vivo Y22S προσφέρει την λειτουργία Time-lapse & Pro επιτρέποντας την διαδοχική λήψη φωτογραφιών και την μετατροπή τους σε βίντεο.

vivo Y22s, vivo Y22S: Κάνει ντεμπούτο στη μεσσαία κατηγορία και μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Μπαταρία Αστείρευτης Ενέργειας 5000mAh και Ταχεία Φόρτιση 18W

To vivo Y22S ακολουθεί την νοοτροπία της εταιρίας αναφορικά με την ανθεκτικότητα της μπαταρίας και την ταχεία φόρτιση. Το νέο μοντέλο της vivo, διακρίνεται για την μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία η οποία, ενισχύεται περισσότερο μέσω της Τεχνολογίας ΑΙ για εξοικονόμηση ενέργειας. Το vivo Y22S επαναφορτίζεται σε χρόνο ρεκόρ ακόμη και όταν βρίσκεται σε λειτουργία gaming. Ενώ επίσης το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει την λειτουργία αντίστροφης φόρτισης. Τέλος, οι καταναλωτές δεν πρέπει να ανησυχούν για το νερό και τη σκόνη, χάρη στο αξιόπιστο και ανθεκτικό σώμα της συσκευής.

Επεξεργαστής Snapdragon 680 και Χωρητικότητα 128GP με δυνατότητα επέκτασης έως και 1TB

Το νέο vivo Y22S, έχει επεξεργαστή Snapdragon 680 που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των ενεργών εφαρμογών χωρίς καμία αίσθηση καθυστέρησης, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει την καινοτόμα λειτουργικότητα Διευρυμένης RAM 3.0 η οποία μετατρέπει 8GB χώρου της ROM – κάθε φορά που αυτά βρίσκονται σε αδράνεια – σε πρόσθετη μνήμη RAM. Το vivo Y22S, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί με την υποστήριξη εξωτερικής μνήμης, αρχεία που φτάνουν μέχρι και 1TB, χάρη στον σχεδιασμό τριπλής υποδοχής κάρτας μνήμης.

Οθόνη 6.5″ HD με Ρυθμό Ανανέωσης στα 90HZ και αστραπιαίο ξεκλείδωμα με πλαϊνό δακτυλικό αποτύπωμα

Το vivo Y22S διαθέτει οθόνη 6,55 ίντσες, κορυφαίας ανάλυσης και μας χαρίζει καθαρές και ευρείες απεικονίσεις. Με την λειτουργία Sunlight, η συσκευή αυξάνει την φωτεινότητα της οθόνης αλλά ταυτόχρονα φιλτράρει και το επιβλαβές μπλε φως, προσφέροντας άνετες προβολές. Τέλος, ξεκλειδώνει μόλις σε 0,25 δευτερόλεπτα με την χρήση δακτυλικού αποτυπώματος ενώ παράλληλα προσφέρει και την λειτουργία ξεκλειδώματος με την τεχνολογία Face Wake στον ίδιο αστραπιαίο χρόνο.

Διαθεσιμότητα, Τιμή

Το vivo Y22S είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Λιανικής και Operators στην Ελλάδα σε χρώματα Starlite Blue & Summer Cyan. Η τιμή του vivo Y22s είναι 229 ευρώ.

Αποκτήστε το νέο vivo Y22s από το You.gr

vivo Y22s Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 12 με Funtouch OS
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 680 (6nm)
GPU: Adreno 610
RAM/ ROM: 4GB/ 64GB, 6GB/ 128GB
Οθόνη: 6.55″, LCD HD+, 1612×720 pixel
Τετραπλή Κάμερα: 50 Megapixel Wide, f/1.8, 2 Megapixel Bokeh, f/2.4, 2 Megapixel Macro, f/2.4
Νυχτερινή (εμπρόσθια και οπίσθια), Πορτρέτο, Φωτογραφία, Βίντεο, Υψηλή ανάλυση, Πανοραμικό, Ζωντανή Φωτογραφία, Αργή Κίνηση, Παρέλευση Χρόνου, Pro, Έγγραφα, Διπλή έκθεση
Selfie: 8 Megapixel, f/2.0, HD video
Κάρτα μνήμης: micro SD (εως 1TB)
Συνδεσιμότητα: 4G (Dual SIM), Wi-Fi NFC, Bluetooth 5.0, GPS
Άλλα: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, Αναγνώριση προσώπου, Αδιάβροχο IP4x και ανθεκτικό στη σκόνη IP5x
Μπαταρία: 5.000mAh, φόρτιση 18W
Χρώματα: Summer Cyan, Starlit Blue
Διαστάσεις: 76.1×164.3×8.38 χλστ.
Βάρος: 192 γρ.

Δελτίο Τύπου

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts