LIFESTYLE

Η Μάρα Μεϊμαρίδη ρώτησε «τι ράτσα είναι ο Σαντικάι;» και προκάλεσε πανικό στο πλατό

Η Λάουρα Νάργες, το πρωί της Πέμπτης (25/11) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας Κατερίνα Καινούργιου. Η συζήτηση σύντομα έφτασε και στην σχέση της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι. Τότε η συνεργάτιδα της εκπομπής του Alpha, Μάρα Μεϊμαρίδη εξέφρασε κάποιες απορίες που όμως προκάλεσαν πανικό στο πλατό.

«Αυτό το “Σαντικάι”, τι όνομα είναι; Σαλιγκάρι ξέρω, όχι Σαντικάι» είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη και λίγη ώρα μετά ρώτησε: «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;» προκαλώντας αναστάτωση στους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και στην ίδια παρουσιάστρια.

Προσπάθησε να την σταματήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μάλιστα, δίπλα από την κ. Μεϊμαρίδη, καθόταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος μόλις άκουσε την ερώτηση της, έσπευσε να την σκουντήσει σε μια προσπάθεια να την κάνει να σταματήσει.

«Γιατί με βαράς εσύ καλέ;» ρώτησε απορημένη η Μάρα Μεϊμαρίδη. «Κυρία Μάρα μου, τι είναι αυτά που λέτε;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ προσπαθούσε να την ενημερώσει για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου Σαντικάι. «Να μάθω κι εγώ τι είναι» επέμενε η Μάρα Μεϊμαρίδη. «Από πού κατάγεται;» συνέχισε η παρουσιάστρια. «Έλληνας;» ρώτησε η Μάρα Μεϊμαρίδη τη Λάουρα Νάργες. «Είναι από την Αλβανία» απάντησε η Λάουρα Νάργες. «Α, μάλιστα» αρκέστηκε να πει η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

Προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα η Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν παίζει ρόλο από πού είναι ο άνθρωπος. Απλά το λέτε επειδή έχει εξωτικά χαρακτηριστικά» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη και να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα. «Όχι, το “Σαντικά”» μου κάνει κάτι βραζιλιάνικο, κάτι αργεντίνικο» σχολίασε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Μάλιστα, η Μάρα Μεϊμαρίδη σε άλλο σημείο είπε στη Λάουρα Νάργες: «Ωραία. Όταν τον ξαναδώ να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία, εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες. Ωραίος γκόμενος είναι».

NEWSBEAST Source

Related Posts