ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με 10 Έλληνες στο ευρωπαϊκό της Βασιλείας (οι συμμετοχές)

Δημοσιεύθηκαν οι ονομαστικές λίστες συμμετοχής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών/γυναικών που θα διεξαχθεί στο διάστημα 21-25 Απριλίου στη Βασιλεία της Ελβετίας.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Από έξι Έλληνες και τέσσερις Ελληνίδες θα εκπροσωπηθεί η χώρα στο ερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεχωρίζει από τις συμμετοχές καθώς θα αγωνιστεί μετά από μεγάλο διάστημα αποχής και με μοναδικό στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου στους κρίκους. Παράλληλα ο Νίκος Ηλιόπουλος, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, ο Αντώνης Τανταλίδης και ο Νίκος Κρανίτης θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα ενώ από γυναικείας πλευράς οι Ελβίρα Κατσάλη, Αργυρώ Αφράτη, Χρύσα Μπαλαμή και Μαγδαληνή Τσιώρη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα. Μαζί με την ομάδα στη Βασιλεία θα βρεθούν και οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλέχος, Απόστολος Πεσσίνης, Μαργαρίτα Πέρρου, Ντιάνα Γιορτνάνοβα και ο γιατρός της ομάδς Οδυσσέας Μαξινός.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες συμμετοχές, η διοργάνωση θα συγκεντρώσει αρκετά δυνατά ονόματα και συνολικά 280 αθλητές και αθλήτριες από 38 χώρες. Οι Ρώσοι πρωταθλητές Αρτούρ Νταλαλογιάν και Νικίτα Ναγκόρνιι ξεχωρίζουν όπως και ο δις Ολυμπιονίκης από τη Βρετανία Μαξ Γουίτλοκ, ενώ στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί και ο θρύλος της γυμναστικής από τη Ρουμανία, Μαριάν Ντραγκουλέσκου. H Γαλλίδα Μελανί ντε Χεζούς ντος Σάντος μαζί με τις Ρωσίδες Αντζελίνα Μελνίκοβα και Βικότρια Λιστούνοβα αλλά και τη νεαρή Ρουμάνα Λαρίσα Ιοντίτσε επίσης ξεχωρίζουν.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts