ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πιτ Ντέιβιντσον μεταμορφώνεται σε Τζόι Ραμόν

Ο σταρ του «Saturday Night Live», Πιτ Ντέιβιντσον, θα υποδυθεί τον θρύλο της πανκ ροκ, Τζόι Ραμόν σε μια νέα βιογραφική ταινία του Netflix με τίτλο «I Slept With Joey Ramone».

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και ο σκηνοθέτης Τζέισον Ορλέι, οι οποίοι συνεργάστηκαν επίσης στα «Big Time Adolescence» και «Pete Davidson: Alive From New York» ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γράψουν το σενάριο της ταινίας, βασισμένο στα απομνημονεύματα του αδελφού τού Τζόι Ραμόν, Μίκι Λι.

«Όταν μοιράζεσαι ένα κρεβάτι με κάποιον – και όχι μόνο ένα κρεβάτι, αλλά μια παιδική ηλικία, μια οικογένεια και μια ζωή – ξέρεις αυτό το άτομο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

Pete Davidson to star as Joey Ramone in new Netflix film #ISleptWithJoeyRamone

Δημοσιεύτηκε από ET Canada στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Ο Μίκι Λι όχι μόνο συνεργάστηκε με το συγκρότημα του μεγάλου αδερφού του – έχει αναντικατάστατες αναμνήσεις και εικόνες για τον Τζόι Ραμόν, αφού τον υποστήριξε όταν κανείς άλλος δεν θα το έκανε και ήταν μάρτυρας όταν ξεπερνούσε αντιξοότητες με τον πιο δραματικό τρόπο» δήλωσε ο Άνταμ Φόγκελσον, πρόεδρος του STXfilms Motion Picture Group, συμπαραγωγός της ταινίας με το Netflix.

Η ταινία «I Slept With Joey Ramone» είναι ένας υπέροχος ύμνος στη ροκ και θα γίνει μία εξίσου σπουδαία ροκ βιογραφία» συνέχισε.

«Ο Πιτ είναι τέλειος για αυτόν τον ρόλο και είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί με τον Τζέισον θα επαναφέρουν στο προσκήνιο αυτό το είδωλο της ροκ και που συνεργαζόμαστε ξανά με τους φίλους μας στο Netflix» σημείωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Ραμόν, γεννημένος ως Jeffrey Ross Hyman, ήταν ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής των πρωτοπόρων punk rockers The Ramones, που έγινε ένα από τα πιο εμβληματικά αμερικανικά συγκροτήματα της πανκ τη δεκαετία του ’70 και του ’80, παρά τη μέτρια εμπορική επιτυχία.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος – John Cummings, Thomas Erdelyi, Douglas Colvin, Marc Bell και Richard Reinhardt – όλα υιοθέτησαν σκηνικά ονόματα με το επώνυμο «Ramone», που προήλθε από ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποίησε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ τις πρώτες μέρες των Beatles.

Την περασμένη Πέμπτη συμπληρώθηκαν 20 χρόνια απόν τον θάνατο του Τζόι Ραμόν. Ο θρυλικός μουσικός πέθανε στις 15 Απριλίου του 2001, σε ηλικία 49 ετών, μετά από μια μακρόχρονη μάχη με το λέμφωμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts