LIFESTYLE

Πένθος για τον Βασίλη Ζούλια: Η φίλη του πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας για τη φίλη του που «έφυγε» μόνη της σε ένα νοσοκομείο χωρίς να έχει έναν δικό της άνθρωπο στο πλευρό της.

Ο Βασίλης Ζούλιας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω του κορονοϊού αλλά και στα νέα δεδομένα που έχει προκαλέσει ο ιός σε ότι αφορά στις κηδείες.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει… αλλά συμβαίνει. Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο… χωρίς να μπορεί να τη δει κανείς… Το τελευταίο γραπτό μήνυμα της… ΦΟΒΑΜΑΙ… Μετά τη διασωλήνωσαν, μετά έφυγε… Έτσι απλά, με συνοπτικές διαδικασίες…

ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑ… Απαγορεύεται πλέον βάσει ειδικού νόμου… Κάποτε σε βαζαν σε έναν θάλαμο με αέρια και έπρεπε να είσαι Εβραίο. Αφήστε με να φανταστώ ότι θέλω… Θα παραδοθεί σε σάκο. Κατευθείαν για ταφή. 9 άτομα στην κηδεία. Με λίγα λόγια ούτε κανείς να της πει το τελευταίο αντίο.

Εγώ θα πάω από μακριά… Και όταν φύγουν οι 9 της οικογένειας, θα αφήσουμε ένα λουλούδι οι τόσοι φίλοι.. η άλλη της οικογένεια… Αυτός ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος σίγουρα είναι ο ΠΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ…

Τα λέμε αύριο αγαπημένη μου Πέρσα και δεν θα με σταματήσει τίποτα… πήγαμε τόσα ταξίδια για τη ζωή μας μαζί… Θα είμαι μαζί σου και στο τελευταίο σου…» έγραψε στην ανάρτηση του ο Βασίλης Ζούλιας.

Ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει…αλλα συμβαινει…Η φιλη μου πεθανε μονη της σε ενα νοσοκομειο…χωρις να μπορει…

Posted by Vassilis Zoulias on Wednesday, April 14, 2021

NEWSBEAST Source

Related Posts