ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

H ελληνική start-up Quendoo εξασφάλισε χρηματοδότηση 750.000 ευρώ

Η Quendoo, μία tech start-up εταιρεία που δραστηριοποιείται  στον χώρο του τουρισμού, εξασφάλισε χρηματοδότηση 750.000 ευρώ από τη Vitosha Venture Partners.

H Quendoo είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων, σε ξενοδόχους αλλά και σε διαχειριστές καταλυμάτων να αναλάβουν τον έλεγχο των κρατήσεων, των πληρωμών, του μάρκετινγκ και της διαθεσιμότητας των καταλυμάτων τους. Το λογισμικό της Quendoo, τα εργαλεία τα οποία προσφέρει είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ελληνική αγορά αφού λαμβάνουν υπόψιν τις ιδιαιτερότητες αυτής της αγοράς.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να συγχρονίζουν τα κανάλια που επιθυμούν και θα μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά τους αυξάνοντας τις απευθείας κρατήσεις. Όλα αυτά εργαλεία που παρέχει η Quendoo θα είναι διαθέσιμα στο χρήστη της πλατφόρμας μέσα από ένα απλό και εύχρηστο πίνακα ελέγχου.

Η Quendoo εξασφάλισε με επιτυχία 750.000 ευρώ για χρηματοδότηση επιχειρηματικού κεφαλαίου από τη Vitosha Venture Partners, με την υποστήριξη του Fund of Funds.

Την Quendoo διαχειρίζεται μια καθιερωμένη ομάδα στην αγορά ακινήτων με δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας. Η εταιρεία εδρεύει στη Σόφια της Βουλγαρίας και έχει σκοπό να απασχολήσει περισσότερους από 30 υπαλλήλους σε Ελλάδα και Βουλγαρία έως το τέλος του 2022.

Η επένδυση σηματοδοτεί την αρχή ενός προγράμματος ταχείας ανάπτυξης για την εταιρεία, η οποία λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια στα Βαλκάνια και στην οποία ανήκει και η πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης ακινήτων Arendoo.com.

Ο εκπρόσωπος της εταιρεία και Country Manager Βασίλης Πιατίδης αναφέρει: “Η Quendoo είναι μια tech start-up με πραγματικές λύσεις για την ελληνική τουριστική αγορά. Στοχεύουμε να ψηφιοποιήσουμε την τουριστική αγορά στην Ελλάδα προσφέροντας εύχρηστα προϊόντα για τον μέσο χρήστη αλλά και για το χρήστη χωρίς εμπειρία που θα συμβάλουν στην αύξηση των κερδών του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές αποσυνδεδεμένες υπηρεσίες για κρατήσεις, πληρωμές, διαχείριση και διάθεση των καταλυμάτων. Υπηρεσίες οι οποίες συχνά είναι ακριβές, δύσχρηστες και χρονοβόρες. Η Quendoo έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα.”

Η πλατφόρμα της Quendoo εξοπλίζει το χρήστη με τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να δημιουργήσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο για ένα ή περισσότερα καταλύματα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για προβολή, διαφήμιση, κρατήσεις και πληρωμές μέσω αυτού. Επιτρέπει στο χρήστη να μετατρέπει ερωτήματα κράτησης σε απευθείας κρατήσεις μέσω του δικού του ιστότοπου μειώνοντας σημαντικά τις κρατήσεις μέσω διαφόρων πλατφορμών με αποτέλεσμα να αυξάνει το κέρδος του ανά κράτηση αφού αποφεύγει την προμήθεια των πλατφορμών.

Ταυτόχρονα, το λογισμικό Channel Manager της Quendoo προσφέρει συγχρονισμένη διάθεση των ελεύθερων καταλυμάτων ή δωματίων του χρήστη. Μόλις με ένα κλικ μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τοπικό και διεθνές μάρκετινγκ σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη και τη διαθεσιμότητα του καταλύματος.

ΠΗΓΗ GTP

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *