UNCATEGORIZED ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

IFITT Greece: Διαδικτυακή ημερίδα για την επόμενη μέρα του τουρισμού

Το Ελληνικό Παράρτημα του παγκόσμιου οργανισμού International Federation for IT and Travel & Tourism (IFITT) πραγματοποιεί διαδικτυακή ημερίδα με τη μορφή roundtable με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στον Ελληνικό Τουρισμό: Σχεδιάζοντας την Επόμενη Μέρα».

Το IFITT είναι η κορυφαία ανεξάρτητη κοινότητα (παγκοσμίως) που αφορά στη συζήτηση, την ανταλλαγή πληροφοριών και την ανάπτυξη γνώσεων σχετικά με τη χρήση και τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία.

Στο roundtable οι ομιλητές μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν τις σημαντικότερες εξελίξεις στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού των τουριστικών επιχειρήσεων και της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών αιχμής. Παράλληλα, θα αναλύσουν το πώς τις βοηθάει να επιτύχουν υψηλότερο επίπεδο παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας, να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να αυξήσουν την ικανοποίηση του καταναλωτή και να επιτύχουν τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους τους.

Ομιλητές θα είναι καταξιωμένα στελέχη του τουρισμού και συγκεκριμένα:

Aλέξανδρος Βασιλικός Πρόεδρος, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής HOTREC

Καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης, Καθηγητής, Bournemouth University / Former President IFITT

Ανδρέας Κουκάς, Senior Marketing Manager, Continental Europe, Hilton

Δημήτρης Σερίφης, CEO, Nelios Hotel Digital Marketing Agency

Απόστολος Τσακπίνης, Chief Technology Officer, WebHotelier

Χάρης Μπρουσαλιάν, Sales and Marketing Manager, Greek Travel Pages (GTP)

Δρ. Σωτήρης Βαρελάς, Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου / co-founder, NeTourWork

Μηνάς Λιαπάκης, Co-founder, EyeWide Digital Marketing Agency

Συντονιστής του Roundtable θα είναι Σταύρος Κεφαλάς, συνιδρυτής της εταιρείας Tourix.

IFITT Greece

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου από τις 19:00 έως τις 21:00.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω της σελίδας του IFITT στο Facebook (Facebook.com/IFITTGreece), όπου θα γίνει livestream.

Η τεχνική υποστήριξη του event θα γίνει από την εταιρεία NeTourWork (https://www.netourwork.com)

ΠΗΓΗ GTP

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *