ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

INcrementUM: Tailor made υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ξενοδόχου

Ο Νικήτας Νικηταράς και η Στέλλα Τσαντήλα.

Η INcrementUM προσφέρει μία σειρά tailor made υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες των ξενοδόχων που αναζητούν τρόπους βελτιστοποίησης των διαδικτυακών πωλήσεων, της λειτουργίας, της τιμολογιακής πολιτικής και των υπηρεσιών τους.

Η INcrementUM είναι μια νέα εταιρεία με έδρα την Αθήνα, και ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2019 από την Στέλλα Τσαντήλα και το Νικήτα Νικηταρά. Η Στέλλα κι ο Νικήτας έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας καθώς και οι δύο έχουν εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, στον χώρο των πωλήσεων, του e-sales, του operations σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας είναι tailor made και πάντα προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ξενοδόχου:

  • E-sales, Revenue & Yield management
  • Project management
  • Operations consulting

E-sales, Revenue & Yield management
Αυτή η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως στους ξενοδόχους, που στοχεύουν στη αναβάθμιση & βελτίωση των online πωλήσεων τους και έχουν «ανοιχτό μυαλό» να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν νέες πρακτικές και λύσεις.

Η INcrementUM προσφέρει την βεβαιότητα πως το ξενοδοχείο που συνεργάζεται με την εταιρεία θα έχει την σωστή διαδικτυακή εικόνα στα κανάλια πωλήσεων προσελκύοντας το δυναμικό πελατειακό κοινό με ελκυστικό τρόπο. Αυτό, επιτυγχάνεται κυρίως προωθώντας τα USPs (Unique Selling Points) της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας ή καταλύματος, καθορίζοντας τους ιδανικούς όρους & προϋποθέσεις κράτησης, δημιουργώντας στρατηγικά την τιμολογιακή πολιτική – σε συνεργασία με τον ξενοδόχο – προωθώντας το κατάλυμα στα σωστά κανάλια διανομής κοκ.

Επιπλέον, το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο συνεχόμενο έλεγχο του ανταγωνισμού και των trends της αγοράς, στην εφαρμογή νέων ιδεών και στη γρήγορη προσαρμογή με τα νέα δεδομένα και συνθήκες.

Phos Villas, Τήνος

Project management

Η INcrementUM γνωρίζει πόσο κουραστικό και αγχωτικό μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο έργο για τον ξενοδόχο όπως η δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή η ανάγκη εφαρμογής digital marketing.

Ο ξενοδόχος αναγνωρίζει την αξία τους και αντιλαμβάνεται πως είναι και τα δύο απαραίτητα, αλλά τις πιο πολλές φορές δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει, τι να ζητήσει, από ποιόν και κυρίως αν είναι σε θέση να αξιολογήσει σωστά όσα του προτείνονται.

Στόχος της εταιρίας είναι να απαλλάξει τον ξενοδόχο από τη διαδικασία που απαιτεί πολλές ώρες και τεχνικές γνώσεις, ώστε σε συνεργασία με το digital agency και τους λοιπούς αναδόχους να φέρει το έργο εις πέρας σε μειωμένο χρόνο με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η INcrementUM, αναλαμβάνει στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον ξενοδόχο, τη μεσολάβηση ως project manager για:

  • Websites
  • Social media
  • Digital marketing
  • E-mail marketing
  • Συμβουλευτική για φωτογράφηση /βιντεοσκόπηση & εύρεση crew
  • Υλοποίηση του booking engine σε συνεργασία με την WebHotelier

Niche Hotel, Αθήνα

Operations consulting

H INcrementUM γνωρίζει καλά πως η εύρυθμη λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας σε συνδυασμό με το κατάλληλο προσωπικό, στις σωστές θέσεις, είναι το κλειδί για την οικοδόμηση θετικής φήμης, απόκτηση επαναλαμβανόμενων πελατών, υψηλότερης πληρότητας και σταδιακή αύξηση μέσων ημερήσιων τιμών.

Η INcrementUM απευθύνεται στα ξενοδοχεία που χρειάζονται βοήθεια βελτίωσης της συνολικής εικόνας λειτουργίας, δημιουργώντας Πρότυπα Λειτουργικών Διαδικασιών (SOPs), επιβλέποντας την συνολική λειτουργία του ξενοδοχείου με φυσική παρουσία του συνεργάτη, μέσω εκπαίδευσης του προσωπικού κοκ, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το portfolio της ΙΝcrementUM αποτελείται προς στιγμήν, από 31 ξενοδοχεία σε 15 προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κρήτη, Κω, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Μήλο, Τήνο, Πάρο, Φολέγανδρο, Αγκίστρι, Μετέωρα & Ιωάννινα).

Oia Sunset Villas, Σαντορίνη

Η Στέλλα & ο Νικήτας, υποστήριξαν την πρωτοβουλία των ΔΩΡΕΑΝ webinars για ξενοδοχεία της “Hotelier Academy Greece”, συμμετέχοντας στα δύο projects Μαρτίου & Σεπτεμβρίου 2020. Μοιράστηκαν την τεχνογνωσία τους στο e-sales management με πρακτικές συμβουλές & λύσεις για τη σωστή διαδικτυακή παρουσία των ξενοδοχείων στα κανάλια διανομής και παρουσίασαν πραγματικά case studies της δουλειάς τους κατά την θερινή περίοδο 2020.

Η INcrementUM συμμετέχει στην ONLINE EDITION της επερχόμενης έκθεσης 100% Hotel Show που διενεργείται 23-27 Νοεμβρίου 2020.

Φέτος, λόγω των μέτρων πρόληψης της πανδημίας η έκθεση πραγματοποιείται online με απευθείας συναντήσεις on camera.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συναντήσουν την Στέλλα & τον Νικήτα με ραντεβού online εδώ.

To «σύνθημα» της ομάδας της INcrementUM από την αρχή της λειτουργίας της ήταν πάντα #weareincrementum και #welovewhatwedo.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την INcrementUM πατήστε εδώ.

ΠΗΓΗ GTP

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *